31 ارديبهشت 1399 ساعت 14:33 |
بازدید : 243 |
نوشته شده به دست وبلاگ |
(نظرات )
یکی از مهیجترین مرحله در میهمانیها، پذیرایی و وعدهی ناهار یا شام است. معمولاً چشمها منتظر غذاهای خوش رنگ و لذت بخش است؛ و چه اشتیاقی برای چشیدن انواع غذاها وجود دارد. ما همگی فراموش میکنیم که میهمانی زمانی برای افراط و زیادهروی نیست، چون خیلی وقتها به هم میگوییم «میهمانی است بابا، بخور! فردا نخور!» ولی چه زیباتر است که میزبان فقط با یک نوع غذا، تکلیف میهمان را روشن کند!
و اما چند پیشنهاد برای مقابله با پرخوری در میهمانیها 1 - به خوبی نگاه کنیم! قبل از انتخاب غذا و خوردن حتماً همهی غذاها را به خوبی نگاه کنیم و سعی کنیم انتخابی آگاهانه داشته باشیم و بدانیم میخواهیم چه بخوریم و مطمئن باشیم چشمهایمان گرسنهتر از ما هستند.
2 - نوشیدنیهای شیرین را محدود کنیم! سعی کنیم آب خنک را جایگزین شربتها و نوشابهها کنیم و در خوردن نوشابههای رژیمی زیادهروی نکنیم. گاهی در مقابل نوشابههای رژیمی، سست میشویم و اگر از نوع غیر رژیمی یک لیوان میخوریم، 2 لیوان رژیمی میخوریم که میشود، همان! در مورد نوشیدنیهای گرم هم آن را که کم چرب تر و کم شیرینتر است انتخاب کنیم مثلاً چای را به شیرکاکائو ترجیح دهیم.
3 - «نه» گفتن را به کار ببریم لازم نیست به همهی غذاها جواب مثبت داده و از همهی آنها بخوریم. برای جلوگیری از پرخوری به یاد بیاوریم که باز هم این غذا در دسترسمان قرار خواهد گرفت و ما در آینده میتوانیم دوباره آنها را امتحان کنیم.
4 - قبل از رفتن بخوریم! خیلی گرسنه وارد میهمانی نشویم، بهتر است. برای جلوگیری از پرخوری در میهمانی میتوانیم یک ساعت قبل از رفتن، یک تخم مرغ آبپز یا یک عدد میوه بخوریم که هم انرژی زا هستند و هم کم کالری؛ هم حس سیری را ایجاد میکنند و هم نشاط آور هستند. این باعث میشود هم ضعف نکنیم و هم صبورانهتر با غذاها برخورد کنیم.
5 - آهسته بجویم! هرگز عجلهای در بلعیدن لقمهی داخل دهانمان نداشته باشیم. با آرامش و با کمال رضایت لقمهمان را بجویم و دائم حس پُریمان را چک کنیم. هشدار دهندهی خوبی است!